Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Hirdetmények


Hirdetmények

Lakóssági fórum meghirdetése

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfeljlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8) Korm. rendelet 38.§ (2) bekezdés alapján közzéteszi. A részleteket a linkre kattintva olvashatják.

Lakossági tájékoztató

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Településszerkezeti Terve és Helyi Építési Szabályzata részleges módosításának – a tájékoztató anyagban megjelölt területeket érintő – véleményezési anyag. A részleteket a linkre kattintva olvashatják.

Pályázati felhívás a szikáncsi iskola, illetve óvoda épületének ingyenes használatba adására, hasznosítására

Pályázati felhívás a szikáncsi iskola, illetve óvoda épületének ingyenes használatba adására, hasznosítására Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala (továbbiakban: Használatba adó) – pályázatot hirdet – civil szervezetek részére. A pályázat benyújtásának határideje: 2022. február 2. szerda 12:00

ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK HIVATALA – EGYENLŐ BÁNÁSMÓDÉRT FELELŐS FŐIGAZGATÓSÁG

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2021. január 1-én beolvadt az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalába. Az alapvető jogok biztosának az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvényben meghatározott feladatait az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala elkülönült szervezeti egysége, az Egyenlő Bánásmódért Felelős Főigazgatóság végzi.

Feszültség alá helyezési hirdetés közlése

Hódmezővásárhely Nagysziget tanya 48. 02010/4 hrsz, energia ellátása igény: 3x16A az alábbi területeken létesített kis, és középfeszültségű hálózat, transzformátor-állomás üzembe helyezése az MVM DÉMÁSZ Áramhálózat Kft. részéről a következő időpontban történik: 2021 november 05. Az üzembe helyezést követően a kis, és középfeszültségű vezetékek és berendezések, transzformátor-állomás érintése tilos és életveszélyes! A további részleteket megtekintheti a linkre kattintva.